Saturday, 16 March 2013

oh march..
Assalamualaikum wbt…

Sekarang dah pertengahan bulan march,,, bulan yang agak memenatkan dan sibuk.. kesibukan sehingga membuatkan aku hampir demam,, (selsema,batuk) sangat lah tidak selesa..  kesibukan dengan final project yang tidak-tidak siap.. Alhamdulillah, dengan dengan bantuan classmate, khairil adzwan dan juga ezaqq.. jalan lah jugak project kami, tanpa bantuan kudrat lelaki.. agak susah kami nk jalan kan project, kerja-kerja welding, potong besi, tebuk lubang,, sememangnya kami (aku,ika,hani,zati) tidak mampu. Baru semalam my dear ajmal pun turut membantu, dengan bantuan encik cinta,, stopper untuk project juta kami Berjaya diletakkan,, thnks dear.. ^_^… thanks kawan..

Dan baru-baru ini, aku selesai sudah mengambil test MUET,, amacam? Emmm,, no komen,, just tunggu result sahaja. InsyaALLAH, kita berjumpa di Universiti nanti,, untuk peringkat degree.. UPU tuk degree tak habis isi lagi, hopefully dapat sama U dengan encik ajmal ( blog dia)

Ehemm.. apa lagi ep?? Nampak sangat otak kosong..kosong…kosong,,, ost najwa latif.. ok, design..  sekarang ni aku pening jugak satu hal ni, kiteorg kna design 1 building SOHO. Tahu apa itu soho??? Soho tu meliputi banyak jenis tempat dalam satu building, kalau macam aku punya building ni, tingkat bawah shopping mall, then office n lastly apartment.. semua sekali 8 tingkat, siap dengan lokasi..  berkonsepkan Islamic bulding.. setealah siap design building tu, sekarang ni pening menyiapkan system dalam building tersebut,, that mean (electrical, plumbing,sanitary n drainage, airc-onditioning, taransport(lif,escalator) ,communication,lighting system,,  mesti perfect dengan calculation dan juga drawing bersaiz A1. Ehem,,, mau tak pening, apa-apa pun doakn tiqa ok..

Akibat daripada kesibukan aku ni, mood pun menjadi agak tidak stabil.. kesian my hubby, asyik jadi mangsa bad mood aku.. dengan harapan dia akan faham, akibat daripada itu juga hati ni cepat jer tersentuh,, manja la konon!.. sorry dear,  sabar dengan karenah saya, saya tetap sayang kamu smpai bile-bile,p/s : tak suka perangai buruk aku tu, cik tiqa! Tolong jangan cepat marah.. love u my dear

No comments:

Post a Comment