Thursday, 3 March 2016

MAJLIS ANUGERAH DEKAN



ASSALAMUALAIKUM..

Rasa macam lama sangat tak update blog.. story tu banyak, tapi masa tu xde, bajet-bajet bz,,huhu,, tp ya ALLAH, memang bz pun,, masa yang ada sikit tu kalau diberi pilihan makan atau tidur,, nk tidur je. sebab tak cukup tidur..

Ni majlis anugerah dekan semester 2 , 2 semester dapat dekan,, masuk yang ketiga out,,hahaha.. sikit lg,, nak buat cmne tak de rezeki, tambah-tambah bz dengan jadi MPP, kelas pun curi-curi keluar. nak dapat result cmtu pun nangis berapa kali sebab stress..hahaha.. sekarang dah semester 4..

 Alhamdulillah, sebagai seorang pelajar Industrial Design yang memang tak cukup tidur + jawatan Majis perwakilan Pelajar dan,, Alhamdulillah, sudah menjadi isteri kepada seorang suami yang sangat Handsome, baik hati, sweet, memahami, sabar,,, syukur sangat-sangat. 

Semoga masa mendatang akan lebih tabah lg,, cayokkkk, walaupunpun kadang2 tersungkur berkejar sana sini, nangis terduduk sebab tak tahu apa yang aku kejar dalam keterpaksaan dan aku da semakin selesa dengan keadaan cmni,, semakin menyesuaikan diri, cehhh....Jiwang mak aiii... Seriously, i'm so tired... huhu, ok la,,, 



1 comment:

  1. Salam Cik,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
    Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com
    +6011-15359165

    ReplyDelete